« Bespaar 300 euro per jaar met Auto Onderhoud Plan!»

Gepubliceerd op 31-01-2022

U wilt op uw auto kunnen vertrouwen en er veilig mee de weg op kunnen. Ongeplande reparaties, waarbij u uw auto tijdelijk niet ter beschikking heeft, wilt u zoveel mogelijk voorkomen, omdat ze kostbaar en onhandig zijn. Henk Jongen Auto's is officieel partner van auto onderhoud plan, een handige manier om ongeplande onderhoudskosten te voorkomen door al uw onderhoud onder te brengen in een handig maandelijks abonnement.

Waarom regelmatig onderhoud goedkoper is

De jaarlijkse kosten voor een auto kunnen worden onderverdeeld in vaste en variabele lasten. De vaste lasten zijn onder meer de jaarlijkse apk, een autoverzekering en de wegenbelasting. Omdat elke auto geregeld onderhouden moet worden, waarbij na een x aantal kilometers of een bepaalde periode onderdelen en vloeistoffen vervangen moeten worden, zouden deze kosten ook onder de vaste lasten gerekend moeten worden.

Door slechte planning en achterstallig onderhoud kunnen er echter veel variabele kosten ontstaan. Het te laat vervangen van onderdelen en vloeistoffen voorkomt namelijk dat uw auto onverwachts langs de weg komt te staan.

Hoe werkt het onderhoudsplan?

Door al het reguliere onderhoud onder te brengen in een auto-onderhoudsplan, betaalt u maandelijks een bedrag voor het onderhoud van uw auto en hoeft u minder rekening te houden met onverwachte variabele kosten voor uw auto. Het auto-onderhoudsplan omvat:

  • Zomer- en wintercheck
  • Defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen
  • Vloeistoffen kosteloos bijvullen (indien nodig)
  • Europese pechhulppas (inclusief pechhulp aan huis)
  • Haal- en brengservice
  • Vervangend vervoer

Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud en zorgt u ervoor dat uw auto altijd in topconditie blijft. En dit zorgt er op zijn beurt voor dat u minder vaak te maken zult krijgen met onverwachte defecten in uw auto, als gevolg van achterstallig onderhoud. En omdat de tarieven een stuk lager liggen dan bij de merkdealer bespaart u tot wel 300 euro per jaar in het onderhoud van uw auto.

Automobielbedrijf Henk Jongen Auto's uit Helmond is officieel partner van Auto Onderhoud Plan. Neem vandaag nog contact op om uw onderhoudsplan aan te vragen.

 

 

breakdown-gcc6bb2d4a-1920-1643622606.jpg