« GEZOCHT!!!»

Gepubliceerd op 01-05-2023

Henk Jongen Auto’s in Helmond zoekt een

EERSTE AUTOTECHNICUS / TECHNISCH SPECIALIST (38 uur)

Wil je niet de hele dag eentonig werk doen maar hou je van afwisseling? Vind je het fijn om informeel contact te maken met de klant en collega’s? Als autotechnicus verricht je afwisselend onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenauto’s maar ook aan bedrijfswagens. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de mogelijke werkzaamheden. Wil je jouw kennis uitbreiden? Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je het trainingsprogramma (o.a. via Bosch) gaan volgen om eventueel door te kunnen groeien naar Diagnose Specialist.

Soort contract

24-38 uur.

Functie

Wij zoeken een monteur die gemotiveerd, flexibel en enthousiast maar ook leergierig is. Een ruime basis kennis

(minimaal Eerste Autotechnicus, EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnose cursussen en/of trainingen) vinden wij wel een vereiste. APK II bevoegdheid is een pré. Het belangrijkste vinden wij echter passie voor het vak!

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een 3- of 4-daagse werkweek, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Na de proeftijd is een vast contract direct mogelijk. Overwerken hoeft niet, wij plannen. En het salaris? Daar komen wij wel uit!

Bedrijfsprofiel

Henk Jongen Auto’s, een echt familiebedrijf sinds 1970, is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van alle gangbare merken en verzorgt bovendien de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling.

Aanvullende informatie

Henk Jongen Auto’s
Kanaaldijk Zuid—West 7
5706 LD Helmond

Contactpersoon: Rob en/of Frank Jongen

Tel: 0492 -537 150 of 0653-678957

Email: info@henkjongen.nl

Website: www.henkjongen.nl

Interesse gewekt? Mail of bel ons even. Of kom gewoon eens langs, de koffie staat altijd klaar. Kan ook op zaterdag of ‘s avonds

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

aaaa-1682940525.jpg