« Autoverzekering van Actua»

Gepubliceerd op 07-03-2023

De autoverzekering Actua is een betrouwbare, voordelige en uitgebreide verzekering voor auto’s, óók voor occasions. Met Actua kun je er zeker van zijn dat je auto goed verzekerd is tegen onverwachte schade en kosten. 


Wat wordt vergoed? 

Met de autoverzekering Actua kun je jouw auto verzekeren tegen zowel aansprakelijkheidsrisico's als schade aan de auto zelf. De aansprakelijkheidsdekking omvat ook schade aan derden, wat betekent dat je gedekt bent voor schade die jouw auto aan andere voertuigen of aan derden veroorzaakt. Ook dekking voor schade aan de auto zelf is inbegrepen, wat betekent dat je wordt vergoed voor schade die uw auto oploopt door ongevallen, brand, vandalisme of andere schade. 

Verder biedt Actua uitgebreide dekking voor extra kosten, zoals vervangend vervoer, reparatiekosten en no-claimkorting. Ook kunt je kiezen voor extra dekking zoals dekking voor diefstal en rechtsbijstand. 

De énige autoverzekering met 2 jaar garantie op jouw auto

Actua is de énige autoverzekering die een aantal voordelen heeft voor occasions tot en met 8 jaar jong of tot 150.000 km op de teller;

  • 3 jaar nieuwwaarde-/aanschafwaarde-/dagwaarderegeling (bij diefstal of total loss verklaring).
  • 2 jaar verlengde Allrisk verzekering.
  • Jaarlijkse service pas. Hiermee krijg je korting op onderhoud en APK bij het autobedrijf waar de auto aangekocht is.

Autoverzekering aanvragen

Het aanvragen van de autoverzekering is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Je hoeft alleen een aanvraag in te dienen en je persoonlijke gegevens te verstrekken. De premie die je betaalt, is afhankelijk van de situatie en de dekking die je kiest. Bij Henk Jongen Auto’s helpen wij je graag bij deze aanvraag. 

Klantenservice

Actua biedt ook een uitstekende klantenservice. Wanneer je vragen hebt of hulp wil bij een aanvraag, kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij staan klaar om je te helpen met je verzekeringsaanvraag en om je te adviseren over de beste dekking voor uw situatie. 

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige autoverzekering, dan is Actua een geweldige optie. Wil je meer informatie over deze autoverzekering of de verzekering aanvragen? Neem dan contact met ons met op en wij helpen je graag verder. 

Actua-1677502289.jpg